vacature operations manager

modefabriek-14-01-by-RVDA-II-2215

Modefabriek bv organiseert (mode)evenementen in Amsterdam waaronder Modefabriek, kleine fabriek, MIRROR en Denim Days. Deze hoogwaardige evenementen staan bekend om hun unieke uitstraling, waarbij het zakelijke aspect hand in hand gaat met een inspirerende beleving en vormgeving. Jaarlijks bezoeken meer dan 50.000 professionals deze evenementen.

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren

OPERATIONS MANAGER lees verder

stagiaire operations

modefabriek by RVDAModefabriek BV organiseert (mode)evenementen in Amsterdam waaronder Modefabriek en kleine fabriek. Deze hoogwaardige b2b evenementen zijn de grootste modebeurzen van Nederland en staan bekend om hun unieke uitstraling waarbij het zakelijke aspect hand in hand gaat met een inspirerende beleving. Jaarlijks bezoeken meer dan 40.000 professionals deze evenementen.

Voor de afdeling Operations zijn wij op zoek naar een stagiaire.

STAGIAIRE OPERATIONS (EVENTS) lees verder

kf video 19 & 20 januari

De 18e editie van kleine fabriek die zondag 19 en maandag 20 januari plaatsvond in de Amsterdam RAI bracht veel vernieuwing, inspiratie, actuele trendinformatie en veel extra’s. Bekijk de samenvatting in beeld hier!

Kleine fabriek kijkt nu al uit naar het aankomende seizoen en hoopt dat zomereditie van 6 & 7 juli 2014 weer net zo veel positieve visies samenbrengt.

by Kasper Jongejan

kleine fabriek - made by Kasper Jongejan - photo by RVDA Kleine fabriek heeft nieuw talent Kasper Jongejan gevraagd om speciale jurken te creëren en dat heeft hij gedaan! Zie hier de prachtige jurken gemaakt van papier -aangeboden door Kadodesign- die hij afgelopen januari heeft gepresenteerd op kleine fabriek.

 

foto’s kf #18 online

kleine fabriek by RVDA De zomereditie van kleine fabriek is geweest maar de kleine fabriek gaat online verder! Klik hier voor de  foto’s van kleine fabriek  #18, 19 & 20 januari 2014. En volg alles wat we doen ‘behind the scenes’ op facebook, twitter en instagram.

Junior fashion is weer een echt vak

entree kleine fabriek RVDAKindermode en lifestyle vakbeurs kleine fabriek – afgelopen zondag 19 en maandag 20 januari in Amsterdam RAI – borrelde van enthousiasme. Durf, Duurzaam en Delen, de drie D’s van het nieuwe ondernemen volgens Lieke Lamb van Bureau Trendwatcher waren volop merkbaar. Niet zeuren maar doen, hard werken en vooral samenwerken, dat is de spirit. Kindermode wordt weer als een echt vak gezien met als bonus een inspirerende toestroom aan nieuwe ondernemers uit binnen- en buitenland.

emile et ida in sta(i)rs

sta(i)rs emile et ida RVDAErna Kisjes van Lux Agency introduceert het fraaie Franse label Emile et Ida in Sta(i)rs, het try-out platform voor inspirerende nieuwe labels. “Dit is transparanter dan een stand, mensen komen makkelijk kijken. En met een derde van de collectie kan ik een mooi beeld laten zien.” Erna is meer dan blij verrast, “Ik zie veel nieuwe gezichten, nieuwe en ook jonge ondernemers die kindermode echt als een vak zien.”

fashion club 70

liu jo kleine fabriek RVDALuc Dheedene van het designer label imperium Fashion Club 70 uit Antwerpen heeft ook iets nieuws om te presenteren: Liu Jo, 7 For All Mankind jeans en ook nog de schoenen van Michael Kors en Liu Jo. Hij laat zich weloverwogen uit: “In dit vak moet je er iedere keer opnieuw vol voor gaan, zorgen dat je iets nieuws hebt om nieuwe klanten te trekken. Klanten switchen vlugger, merken gaan op en neer, het is een permanente golfbeweging en een kettingreactie van media, bloggers en consumenten. We moeten dit ritme volgen én blijven prikkelen.”

79
dagen tot
opening

Tickets
 • newsletter

  Test
  Email*
   Nederlands  English 
   
   

82 queries.

3,980 sec